Leiky 100% Zöldkagyló 100g Nagyobb

Leiky 100% Zöldkagyló 100g

Új termék

A zöldkagylóból készült kivonatot por formájában gyakran alkalmazzák mindenféle fajtájú és testméretű kutya ízületi kezelésére.

Segít a mozgásszervi megbetegedések, például a porcok kopásaesetén, legyenek azok krónikus vagy akut jellegűek, például megerőltetésre visszavezethetőek.

Bővebb leírás

20 Elemek

Készleten

3 457 Ft‎

Egyéb infó

Összetétel: 100% új-zélandi zöldkagyló

Az új-zélandi zöldkagyló gazdag glükózaminoglikánokban, omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban, ennek köszönhetően jótékony hatású a mozgásszervekre és az ízületekre, és elősegíti azok gyulladásainak csökkentését.

A por fagyasztva szárított zöldkagylót tartalmazó, élelmiszer-minőségű készítmény. A kímélő eljárásnak köszönhetően értékes kivonatokat tartalmaz.

Glükózaminoglikán: A glükózamin a szervezetben termelődő anyag, amely az ízületek mozgékonyságát segíti elő. Az életkor előrehaladásával egyre kevesebb glükózamin termelődik a szervezetben és a porcok leépülnek. A zöldkagylóból kinyert glükózaminoglikán helyettesíti a szervezetben termelődő anyagot és elősegíti a porc regenerálódását.

Lyprinol: A lyprinol 12 féle omega-3 zsírsavat tartalmaz. Különösen hatásos a gyulladásokra az egész szervezetben.

Antioxidánsok: A zöldkagyló többféle antioxidánst is tartalmaz, amelyeknek kedvező hatása van az immunrendszerre és amelyek enyhíthetik az ízületek gyulladását.

Emellett a kagylókivonat segíti az ízületi folyadék termelődését is. Ennek köszönhetően a teljes mozgásszervi rendszerre kedvező hatással van.

Adagolási javaslat:

Testmérettől függően 0,5-1 g naponta vagy pedig igény szerint, az eledelhez keverve (a kutya fajtájától, korától, aktivitásától és hormonállapotától függően).

A Leiky nem vállal felelősséget a nem megfelelő adagolásért.

A megfelelő adagolás meghatározásában és étrendi változtatások esetén kérje állatorvos tanácsát. Az egyes kutyák szervezete más-más módon reagálhat bizonyos összetevőkre.

Életkor Minden életkorúnak
Kiszerelés 100g